Noutăți

Webinar: Conținut video colaborativ cu Annoto

Webinar: Conținut video colaborativ cu Annoto

de către Cosmin HERMAN-
Număr de răspunsuri: 0
Webinar: Conținut video colaborativ cu Annoto
Data: 22.11.2021, de la ora 18:00
 
Continuăm seria de webinarii UniNet cu un instrument de care orice profesor și instituție de educație sau training are nevoie.
 
Vă prezentăm Annoto!
 
Annoto permite participanților la curs să adauge adnotări pe parcursul derulării unei resurse video, la un anumit moment (minut-secundă, cu caracteristici cheie precum note personale de tip text, comentarii, înregistrare audio-video, captură de ecran și multe altele).
 
Annoto face învățarea cu ajutorul materialelor video mai mult decât o experiență pasivă de „redare/pauză”, oferind profesorilor în același timp informații utile despre studenți (de exemplu, care dintre cursanți au rămas în urmă?, cine se luptă să avanseze prin conținut?) și conținutul video livrat (de exemplu, conținutul din video a fost clar?, au urmărit materialul până la sfârșit?, condiție de acces la alte materiale în funcție de parcurgerea completă resursei video)
 
Annoto poate acoperi toate cazurile dvs. de utilizare a conținutului de tip video și este utilizat pentru sarcinile studenților, dezvoltarea abilităților, învățarea într-un mediu colaborativ, vizionarea ghidată de tutoriale, evaluarea de către colegi și multe altele.
 
Annoto este integrat și funcționează în platforma Moodle, activitățile Moodle (fără a redirecționa instructorul în afara Moodle LMS) și acceptă o varietate de surse video precum H5P și Vimeo, YouTube și multe altele.
 
Annoto este folosit de cele mai importante universități și organizații din lume, cum ar fi NYU, Georgia Tech, Universitatea din Utah și OECD.
 
Annoto este poziționat în cel mai critic loc al sistemului de învățare, între utilizator și conținutul video, oferă capacitatea de a influența procesul de învățare al utilizatorului și conținutul video livrat.
De asemenea, vrem să vă dezvăluim că lucrăm la o nouă funcționalitate care va permite profesorului să stabilească un nou criteriu de finalizare a unei activități din Moodle.
Profesorul va putea configura următoarele criterii de finalizare a unei activități:
  • Cursantul trebuie să parcurgă X% din video
  • Cursantul trebuie să scrie comentarii
  • Cursantul trebuie să răspunde la alte comentarii
 
eLearning & Software SRL este partener unic pentru România și Republica Moldova
 

342 cuvinte