uninetUniNet este un serviciu furnizat de eLearning Software universităților din România și Republica Moldova.

Prin serviciile UniNet garantăm configurarea și extinderea Moodle la un nivel mai înalt, acest lucru va eficientiza utilizare platformei de către administratorii platformei, cadrele didactice și de către studenți.

Configurările standard vă ajută să începeți utilizarea platformei Moodle la un nivel de bază, prin personalizarea platformei și pluginuri adiționale putem să aducem platforma să aibă toate caracteristicile de care aveți nevoie într-un mediu educațional universitar.

Funcționalitățile inițiale pot fi extinse cu plugin-uri standard sau customizate.

  • Formate de curs
  • Tipuri de resurse și activități
  • Rapoarte și statistici
  • Integrări cu alte sisteme

eLearning Software partener Moodle

eLearning Software  –  Partener Moodle pentru România are misiunea de a crea instrumente educaționale care să fie în același timp ușor de utilizat, dar și complexe prin soluțiile funcționalitățile pe care le oferă.

Suntem parteneri Moodle din anul 2013 deși experiența în utilizarea, instalarea  și configurarea Moodle am început să o acumulăm începând cu anul 2003.

partener MoodlePentru aceasta folosim:

  • experiența Moodle Pty Ltd din întreaga lume
  • experiența eLearning Software în Europa în proiecte educaționale
  • experiența eLearning Software în universitățile din România și din Republica Moldova

Serviciile profesionale de implementare și dezvoltare Moodle propuse au scopul de a sprijini universitățile în transformarea întregului proces educațional, inclusiv cel de administrare operațională și funcțională.

Moodle

Moodle, platforma de elearning

Moodle este sistemul de management al programelor educaționale, cu o complexitate crescută, care asigură dezvoltarea de soluții adaptate nevoilor unei instituții de învățământ de elită.
Moodle este dezvoltat de profesioniști în domeniul tehnic și educațional ce au căutat o soluție versatilă și suficient de complexă pentru a acoperi întreaga gamă de nevoi. Este bazat pe principii pedagogice unanim acceptate de universități din întreaga lume, prin care este asigurat un spațiu privat de învățare și de activitate colaborativă. În ultimul deceniu, platforma Moodle a fost folosită pe întreg globul de către milioane de utilizatori din medii variate, de la corporații la școli izolate geografic.

În România, comunitatea Moodle urmează același traseu al prezenței în sistemul de învățământ, preuniversitar și universitar, public și privat. Sunt peste 90% dintre universitățile din România au ales să crească capacitatea de formare a studenților prin implementarea de soluții de eLearning dezvoltate în Moodle. 

Star Storage

Start Storage, partener tehnic

Star Storage este un furnizor global de servicii IT care dezvolta și livrează soluții moderne de protecție și management al informațiilor pentru organizații publice și private de top. Dezvoltator de produse proprii, cu peste 19 ani de experiența în domeniu și un portofoliu cu peste 500 de clienți de pe 4 continente, în industrii precum financiar-bancar, telecom, producție, utilități sau administrație publica, compania joacă un rol cheie în parcursul către transformarea digitala, mobilitate și cloud a organizațiilor de orice dimensiune.