Schița subiectului

 • WirisQuizzes

  WirisQuizzes vine ca un plugin pentru Moodle, ceea ce face ca instalarea sa să fie foarte ușor de efectuat.

  Înlăturați limitările tipice pe care le au chestionarele standard și furnizați adevărate evaluări STEM folosind parametri aleatori, grafice și multe altele.

  WirisQuizzes for Moodle va fi partenerul dvs. perfect pentru a îmbunătăți procesul de învățare al studenților cu feedback în timp real.

  • Vizualizare
 • MathType pentru Moodle

  Formule matematice scrise de mână în Moodle cu MathType. Popularul editor de ecuații pentru Microsoft Word și Power Point este acum perfect integrat în Moodle.

  MathType pentru Moodle oferă o experiență de utilizare ușoară, care vă va spori productivitatea. Includeți ecuații și formule matematice în sarcini, întrebări sau comunicări între utilizatori.

  Utilizați bara noastră de instrumente, tastatura sau profitați de dispozitivele cu ecran tactil cu recunoașterea scrierii de mână.

  • ChemType pentru Moodle

   O derivată din MathType conceput pentru a vă ajuta să lucrați cu formule chimice.

   ChemType este o derivată a MathType concepută pentru a vă ajuta să lucrați cu notații și formule chimice. Editorul nostru vizual de formule chimice are o bară de instrumente cu simbolurile chimice comune și o experiență de utilizator adaptată domeniului chimie.

   Știm că editarea formulelor chimice este complexă, deci în fila din bara de instrumente principală veți găsi cele mai frecvente simboluri chimice utilizate, simboluri ale tabelului  periodic și instrumente adaptate notațiilor și formulelor chimice.

   MathType vine cu câteva caracteristici specifice pentru a crea cu ușurință formule chimice direct din browser. Toate caracteristicile legate de chimie sunt activate când bara de instrumente ChemType este activată.

   • Demonstrații

   • Certificat

    Participanții care vor finaliza toate activitățile propus vor primii pe email un certificat de participare.

    certificat webinar